maanantai 4. maaliskuuta 2013

Valkosuklaafudge

Itse tykästyin kovasti lime-valkosuklaafudgeen, mies taas ei välittänyt limen mausta ja toivoi jos voisin tehdä saman fudgen ilman limeä. Joukkoon lisäsin kaapista löytyneen pähkinärouheen lopun. Alkuperäinen ohje on peräisin Hemmets veckotidning-lehdestä ja monesta blogista löytyy myös tämä ohje. 



Ohje:
200 g valkosuklaata
2 dl kuohukermaa
3 dl sokeria
100 g voita


Itse lisäsin vielä siis pähkinärouhetta n. 1dl

Rouhi suklaa pieneksi ja laita paksupohjaiseen kattilaan kerma, sokeri ja voi. Keittele kunnes seos läpäisee tippatestin:) Itse olen yleensä keitellyt reilut puoli tuntia. Lisää lopuksi joukkoon suklaarouhe voimakkaasti sekoittaen (itse käytän sähkövatkainta) ja lisää halutessa pähkinärouhe. Kaada seos leivinpaperilla vuorattuun vuokaan ja anna jäähtyä rauhassa jääkaapissa suojattuna. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti